Har du brug for idéer til udvikling af din have? Uanset om du har en eksisterende have eller skal i gang på helt tom byggegrund, så hjælper vi dig gerne. Tag endelig kontakt til os og fortæl lidt om dig og din have.

sådan kommer vi i gang
Du skal fortælle os om dine drømme. Om hvad du ønsker dig, og hvad du evt. gerne vil af med i din eksisterende have. Her taler vi om, hvad du gerne vil bruge haven til, hvilke funktioner vi skal have med og om du har planter og materialer som du ønsker inkorporeret i designet. Vi stiller spørgsmålene og du svarer. Snakken tager vi over telefonen el. via mail og hvis du har billeder af haven, vil vi meget gerne have dem forinden, så vi kan sætte os ind i dit univers, før vi taler sammen.

Med en skitsering & idébox, leveret i en samlet pakke, giver vi dig inspiration til at komme videre med dit arbejde med haven. 

skitsering
Udfra ønsker og drømme fra dig udarbejder vi en skitsering af haverummet/rummene og idéer til disponering af de ønskede funktioner mv.
Vi giver i skitseringen forslag til:
  • Havens logistik / rumopdeling
  • Placering af hække, træer og staudebede
  • Placering af stier og belagte pladser.  
  • Placering og forslag til rumdelere og praktiske foranstaltninger som heriblandt kunne være hegn, pergolaer, såvel som carporte, drivhuse og redskabsrum. 
  • Forslag til plantesammensætninger med idé til planteplan.
ide-box
Vi tager højde for, at det hele skal hænge sammen i en gennemført stil, der passer til hus og omgivelser og samtidig går i spænd med dine stilpræferencer samt ønsker for havearbejde og funktioner i haven. Sammen med skitseringen levere vi derfor også en idé-box med vejledende moodboards. Disse kan fx indeholde inspiration vedr. materialevalg til konstruktioner og belægninger, planter, krukker, belysning mv. 

hvad koster det
Pris for skitsering inkl. idé-box for grunde på op til 900 m2:

5.500 DKK uden besøg 
Haveplaner uden besøg tegnes udfra drøftelser, som tages over telefonen og via mail. 

7.500 DKK inkl. besøg
Haveplaner der inkludere et besøg er til dig som ønsker at vi kommer ud og sammen ser på din have. 


tegningsgrundlag
Vores prisoplæg inkluderer ikke tilvejebringelse af tegningsgrundlaget - herunder en evt. opmåling af haven. Har du ikke allerede en situationsplan over din grund, kan vi sende dig en vejledning i, hvordan du selv kan måle haven op.

process 
Før vi indleder tegnearbejdet, skal vi selvfølgelig have en dialog omkring dine ønsker til haven. Ligeledes vil vi måske undervejs sende dig spørgsmål, før vi afslutter projektet.
Når den endelige skitsering og idébox er færdiggjort sendes den som PDF til din mail. Når du har  modtaget tilsendte PDF rettes eventuelle spørgsmål via telefon eller til vores mail.


Ring til os - så kan vi sammen tale om, hvad der vil være bedst for dig.


KONTAKT

Kontakt os på mail:
info.haverum@gmail.com
Skriv gerne til os om dine udfordringer og efterlad gerne telefonnummer. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Karina Emilie Revsbæk
+45 2040 3799

Lone Biehl
+45 5375 8090top