dewey demonstration gardens


Formålet med denne demonstrationshave i hjertet af Boston er at skabe et haveRUM, der visuelt skaber liv i området året rundt samtidig med at der fungerer som legeplads for urbane skolinger ud i havebrug. Området er opdelt i 4 læringsområder med hvert sit fokusområde. For enden af kilen ligger en torveplads hvor der sælges mad til byboerne - også lette rette til frokostpauserne. Derfor finder man her i middagstiden en blanding af erhversfolk i stramme jakkesæt og de økologiske farmere, der har udsalg af diverse lækkerier fra de mange boder.Læs evt. mere om the Greenway i artiklen på HAVEFOLKET.

2 kommentarer:

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Et spændende projekt, som jeg rigtig gerne ville se live. Jeg supplerede lige med artiklen fra Havefollket og fik indtryk af, at det ikke kun er spændende, men også ambitiøst og tilmed kommunalt drevet. Det kunne København lære noget af. Brugerdrevet er godt, men fører ikke altid til at vedvarende godt resultat.

/Birgitte

Lone sagde ...

Hej Birgitte
Du har ret - der var virkelig styr på det. Mens vi var her, kom der både gartnere og tilsyneladende frivillige hjælpere i haven. Det var bare så gennemført :-)

Send en kommentar

top