four squares


Ofte har vi tilbøjelighed til at lægge stier og terrasser tættest på huset, men det kan vi godt udfordre lidt mere. Billederne herunder er naturligvis fra en have der på mange punkter ligger langt fra sædvanlige danske haver. Men... ikke destro mindre skal man ikke underkende værdien af at have en blomsterhave så tæt på husets vinduer, at man næsten kan snuse og mærke alle planterne fra husets rum - så vi kigger lige indenfor.


Billederne her er fra Kiftsgate Court Garden - Fra et haverum der ligger med bygningen på to af siderne og haverum på de to andre (adskilt af gamle takshække og niveauspring). Inden for de fire opdelte felter markeret med buksbom hersker et imponerende blomster- og farveflor. Kig med.Pæon 'Bowl of Beauty'

2 kommentarer:

Haverose sagde ...

Skønt sted du viser! Det er bestemt dejligt at have blomster lige ved vinduerne. Måske mht. terrassen tæt på, er det fordi vi ikke gider bære bakken med kaffe og kager så langt ned i haven - englænderne havde jo tjenestefolk til det den gang haven blev anlagt ;0)

Hasse Vilstrup sagde ...

Jeg er meget enig. Vi har selv sørget for at have nogle bede direkte ud for vores vinduer. Ikke alle steder, men det kan heller ikke være helt perfekt, når man "arver" en gammel have i forbindelse med køb af hus. Det tager jo tid at lægge om.

Send en kommentar

top